середу, 18 лютого 2015 р.

Афганістан - священна пам"ять

       р15 лютого нашою бібліотекою було підготовлено і  проведено вечір  пам"яті
                "Афганістан - священна пам"ять".
        Вечір присвячений ветеранам афганської війни, солдатам які чесно виконували свій обов"язок, в кого в душах і серцях рани,залишені війною, кому не байдужий спомин про минуле цих героїв. Цей день назавжди залишиться  для нас із вами затьмарений гіркотою втрат і осяяний сонцем виводу наших військ із Афганістану.цях рани залишені війною, кому не байдужий спомин про минуле цих героїв. Бо пам"ятати загиблих наш святий обов"язок. Цей день назавжди залишиться для нас з вами затьмареним гіркотою втрат і осяяним сонцем виводу військ із Афганістану.



        На вечорі були присутні голова районного осередку ветеранів афганців Віктор Веселовський,ветерани Валерій Чурей, Іван Тур, Михайло Грунянський, Йосип Палко, Іван Прислупський, та Мирослав Кваковський.


       Під час зустрічі ветеранів Тур Івана, Грунянського Михайла та Прислупського Івана було нагороджено медалями. Також їх привітав сільський голова Опаленик Василь Юрійович, який вручив їм грошову допомогу. Юні користувачі нашої бібліотеки привітали ветеранів квітами.



До слова запрошувались голова районного осередку ветеранів Віктор Веселовський та голова села Василь Опаленик. 




Немає коментарів:

Дописати коментар